menu 

Nieuws

Aannemingsbedrijf Draisma uit Apeldoorn breidt wagenpark uit

11 juni 2018

 

Onlangs kregen een aantal medewerkers van Draisma de sleutel van in totaal 7 nieuwe Mercedes-Benz bedrijfswagens. De aanschaf van de nieuwe bedrijfswagens is het product van een nauwe samenwerking tussen Draisma, Wensink en Wensink Lease. Aan Nanne Bekkema, verkoper bij Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn de eer om de sleutels te overhandigen. 

Met de snel groeiende afdeling Service & Onderhoud van Aannemingsbedrijf Draisma zijn de zeven bedrijfswagens een welkome toevoeging. Met hun gloednieuwe Mercedes-Benz Vito’s kunnen de vakmensen van Draisma ervoor zorgen dat de opdrachtgevers tevreden zijn én blijven. Aannemingsbedrijf Draisma is actief in veelzijdige bouwprojecten. Ongeveer 100 enthousiaste medewerkers van Draisma zetten zich dagelijks in op het gebied van nieuwbouw, renovatie, onderhoud en restauratie.

Samenwerking
Middels een operationeel leasecontract zijn de nieuwe bedrijfswagens uiteindelijk aangeschaft. “Ik ben blij dat we met Wensink Lease een mooie bijdrage hebben kunnen leveren. We hebben een passend advies kunnen geven over de beste leasevorm voor het aannemingsbedrijf. Uiteraard wensen wij de medewerkers van Draisma veel veilige kilometers toe”, aldus Arnold Uyt den Bogaard, accountmanager bij Wensink Lease.

Wensink Lease
Als onderdeel van Wensink Automotive B.V. is Wensink Lease een solide leasebedrijf. We leveren alle merken en beschikken over eigen werkplaatsen voor onderhoud en reparatie. Sinds de start in 2015 zijn er ruim 1.500 leasecontracten afgesloten door Wensink Lease.