menu 


Actie: A-Klasse Business Solution voordelig leasen

Profiteer tijdelijk van een superscherp lease-aanbod op de Mercedes-Benz A Klasse Business Solution! Zo rijdt u deze Business Solution al vanaf € 599,- per maand* en betaalt u slechts slechts vanaf € 279,- netto bijtelling per maand. 


Offerte aanvragen 

Vul hieronder uw gegevens in en vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 


 
 
 
 
 
 Business Solution

Wat maakt de A-Klasse Business Solution zo bijzonder? Simpel: de Business Solution is bijzonder rijk uitgerust. Zo geniet u onder andere van van navigatie, een mediadisplay, een parkeerpakket, stoelverwarming en High-Performance led-koplampen.


De nieuwe A-Klasse

De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse is net zo jeugdig en dynamisch als zijn voorganger, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. Het model verlegt de grenzen qua moderne luxe in de compacte klasse en het beschikt over een revolutionair interieurdesign. In technisch opzicht gaat de nieuwe A-klasse niet alleen op kop dankzij MBUX (Mercedes-Benz User Experience), maar ook dankzij een aantal functies die tot nu toe waren voorbehouden aan het topsegment. 


Alle uitvoeringen van de nieuwe A-Klasse worden aangedreven door nieuwe, zuinige diesel- en benzinemotoren en hoewel de sportieve uitstraling behouden is gebleven, is het praktische gebruiksgemak toegenomen!


     


Waarom Wensink Lease 

  • We kijken continu hoe u de kosten per kilometer verder kunt verlagen. 
  • Met vestigingen in heel Noord- en midden Nederland zijn we altijd dichtbij. 
  • Vanuit onze kleinschaligheid spelen we snel in op uw vragen.
  • U heeft één vast aanspreekpunt; geen onduidelijkheden.
  • Profiteer van onderhoud bij de merkdealer.


Contact 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar! * o.b.v. 60 maanden en 10.000 km per jaar.