menu 


Actie: de nieuwe Ford Focus voordelig leasen

Profiteer tijdelijk van een superscherp lease-aanbod op de gloednieuwe Ford Focus! Zo rijdt u de nieuwe Focus al vanaf € 349,- per maand.*


 
 
 
 
 
 De nieuwe Ford Focus 

De geheel nieuwe Ford Focus luidt een nieuw tijdperk in met technologie, comfort, ruimte en rijbeleving. De nieuwe Focus staat dan ook voor meer. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte… Wat wilt u nog meer?


Betere prestaties 

Om lekkerder te rijden, moet ook de versnelling beter presteren. Daarom vindt u in de gloednieuwe Focus geen traditionele versnellingspook, maar een nieuwe automatische transmissie met 8 versnellingen en roterende schakelbak in de console. Geen fan van een automaat? Geen zorgen, we hebben ook handgeschakelde modellen voor u beschikbaar. Daarbij kunt u nu nog zuiniger rijden. Het innovatieve Ford Eco Mode-systeem evalueert continu de effecten van uw rijgedrag en het soort ritten. Slimme software laat u vervolgens weten hoe u uw brandstofverbruik kunt verlagen.


Ongekend gemak

De nieuwe Focus is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u onderweg uw telefoon opladen of de muziek en het navigatiesysteem bedienen met uw stem met behulp van SYNC 3. Daarbij zijn de verwarmde en elektrisch bedienbare buitenspiegels, het middenconsole én de voorruiten extra slim ontworpen. En met ford Easy Fuel technologie is het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken, want het verkeerde tankpistool past gewoon niet.
     


Waarom leasen bij Wensink Lease

  • We kijken continu hoe u de kosten per kilometer verder kunt verlagen. 
  • Met vestigingen in heel Noord- en midden Nederland zijn we altijd dichtbij. 
  • Vanuit onze kleinschaligheid spelen we snel in op uw vragen.
  • U heeft één vast aanspreekpunt; geen onduidelijkheden.
  • Profiteer van onderhoud bij de merkdealer.


Contact 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar! * O.b.v. 60 maanden en 10.000 km per jaar.