menu 

De smart electric drive nu te bestellen!Met de smart electric drive kies je niet zo maar een elektrische auto. Je kiest de elektrische auto die perfect bij je past: een tweezitter, vierzitter of cabrio. Want als enige autofabrikant biedt smart alle modellen ook met elektrische aandrijving aan. U least de smart electric drive nu vanaf € 82,25 per week!* 


Power voor twee

Wie een nieuwe weg door de stad zoekt, heeft lef, ideeen en innovatiekracht nodig. Dat deze in het DNA van het merk verankerd liggen, heeft smart keer op keer bewezen - vooral met de smart fortwo. Ontworpen als ultracompacte, elektrische stadsauto, verovert de tweezitter van smart als electric drive van de vierde generatie binnenkort de steden.
Staat open voor de energie van de stad

Alle elektrische auto's zijn vrijwel geruisloos. En waar kun je dat beter beleven dan in een cabrio? Het is een uitzonderlijke ervaring om niet meer dan een zacht geruis te horen terwijl je met geopend dak geniet van het stadse leven. Daarom is het des te verbluffender dat de smart fortwo cabrio electric drive de enige elektrische cabrio op de markt is. 


Een echte e-volution: de nieuwe generatie elektrische aangedreven modellen is niet alleen als tweezitter leverbaar, maar ook als vierzitter. Met de smart forfour electric drive staan alle deuren voor je open: je kunt je rijplezier met maar liefst drie passagiers delen. Voor afdoende ruimte zorgen bovendien de innovatieve readyspace stoelen achter, die eenvoudig en snel kunnen worden weggeklapt. 


Wilt u meer informatie over de smart electric drive? Neem dan contact met ons op! Met staan u graag te woord over alle mogelijkheden die de smart electric drive voor u kan bieden. 


*Leaseprijs is op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar, incl. afschrijving, rente, assurantie, reparatie, onderhoud en banden. Accountmanager Zuid
Arnold Uyt den Bogaard 
06-10936276
arnold.uyt.den.bogaard@wensinklease.nl