menu 

Ontdek de nieuwe Mercedes-Benz Vito! 

Nu al vanaf € 124,95 per weekWe begrijpen als geen ander dat het naast de dagelijkse gang van zaken lastig is om u uitgebreid te verdiepen in bedrijfswagens. Terwijl de perfecte bedrijfswagen toch behoorlijk wat gemak, tijd en geld kan opleveren. Daarom heeft Wensink Lease een zeer complete Vito voor u samengesteld. Wist u dat de Vito voor de 3e keer op rij gekozen is tot 'Bestelauto van het jaar'? 


Deze professional neemt graag zware taken op zich en vormt tegelijkertijd het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf. De Vito blinkt uit in laadvolume en neemt net even dat extra meer mee. 


Wij denken met u mee!

De Vito kan direct worden ingezet en is compleet ingericht met een zeer solide inrichting aan beide kanten zodat u al uw materiaal en gereedschap snel en efficient kunt vinden en opbergen. Ook beschikt deze bedrijfswagen over grote laadopeningen en een lage laaddrempel waardoor laden en lossen snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd. 


Zo kunt u zich blijven richten op uw klanten en doen wij ook waar wij goed in zijn: dé perfecte bedrijfswagen voor u samenstellen. Daar kunt u op vertrouwen. 

 

Mercedes-Benz Vito 111CDI Lang (114 pk - 2.000 kg trekgewicht)

Vanaf €499,- per maand excl. BTW/ brandstof*


Uitrusting:
Metallic lak, airconditioning, radio, comfort stoel, cruise control, LED verlichting in laadruimte, side-bars, laadvloer, zijwandbetimmering en complete inrichting.


*Leaseprijs is op basis van een looptijd van 72 maanden en kilometrage van 10.000 km per jaar. Het bedrag is inclusief afschrijving, rente, houderschapsbelasting, verzekering, schadeverzekering inzittenden, onderhoud en banden.

 

Wilt u meer informatie over de Mercedes-Benz Vito? Neem dan contact met ons op! Met staan u graag te woord over alle mogelijkheden die de Mercedes-Benz Vito voor u kan bieden. Accountmanager Zuid
Arnold Uyt den Bogaard 
06-10936276
arnold.uyt.den.bogaard@wensinklease.nl

Accountmanager Noord
Ramon Klein Ovink
06-25751567
ramon.kleinovink@wensinklease.nl