menu 

Nieuws

Amslod tekent 1.000ste contract Wensink Lease

12 april 2017

 

Wensink Lease heeft onlangs de bijzondere mijlpaal behaald van 1.000 leasecontracten. Een prestatie die in het twee-en-een-halfjarig bestaan is opgebouwd en waar wij met zijn allen natuurlijk heel trots op zijn. Uiteraard zijn wij ook trots op al onze relaties en de mooie samenwerkingen die zijn ontstaan.

Het is het bewijs van een gezonde groei die Wensink Lease nastreeft als leasemaatschappij en de arbeid die onze medewerkers dagelijks leveren. Ondanks de groei blijven onze speerpunten de persoonlijke aandacht voor onze klanten en de snelheid waarmee wij onze klanten kunnen voorzien in de mobiliteitsbehoefte. Of het nu gaat om een personenwagen, bedrijfswagen of truck, ongeacht welk merk.

1.000ste contract
De firma Amslod, een Nederlandse fabrikant van elektrische fietsen uit Meppel heeft onlangs het 1.000ste leasecontract ondertekend. Dit gebeurde nadat ze via Wensink Mercedes-Benz een nieuwe Mercedes-Benz Sprinter hadden aangeschaft, waarbij het full operationele leasecontract werd ondergebracht bij Wensink Lease. Inmiddels heeft Amslod nu een aantal Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens rijden die via Wensink Lease worden geleased.

Op vrijdag 7 april zijn we bij ze langs gegaan om ze het heugelijke nieuws van 1.000 leasecontracten te vertellen. Uit handen van Erik van Gils kreeg directeur Ronald Meppelink van Amslod een heerlijke slagroomtaart en de hartelijke felicitaties. Ook werd de mooie samenwerking nog even benadrukt.

.