menu 

Onderhoud

Rijdt u in een mooie leaseauto, dan wilt u verzekerd zijn van veiligheid en comfort. Vooral als u dagelijks veel kilometers aflegt. Wensink Lease verzorgt het onderhoud. Zo kunt u zonder zorgen op...

Lees meer

Schade

Schade? Hier vindt u alles wat u nodig heeft, van telefoonnummer tot schadeformulier. Na de melding verzorgen we de volledige afhandeling voor u.

Lees meer

 

Pech onderweg?
Bel 038-7000860

Pech onderweg komt altijd ongelegen. U wilt dan ook snel geholpen worden. Bel ons noodnummer, dan helpen we u direct en regelen we vervangend vervoer.

Lees meer

 

Vervangend vervoer. 

Uw mobiliteit is onze verantwoordelijkheid. Heeft u meer dan 24 uur geen leaseauto tot uw beschikking, dan bieden we vervangend vervoer.

Lees meer

 

Nieuwe leaseauto

Tijd voor een nieuwe leaseauto? Samen kijken we naar een leasevorm die past bij uw toekomstplannen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe alvast inspiratie op!

Lees meer

Leaseauto inleveren

Waar moet u op letten bij het inleveren van uw leaseauto? En wat mag u zeker niet vergeten? Wij hebben het voor u op een rij gezet.

Lees meer

Bijtelling

Bij de keuze voor een leaseauto speelt bijtelling een grote rol. Maar wat zijn de bijtellingscategorieŽn ook alweer precies?

Lees meer

 
 

Brandstofpas

Met onze brandstofpas bent u altijd mobiel. U kunt er in heel Nederland mee tanken. Maar de pas biedt nog veel meer gemak.

Lees meer

 

Parkeervergunning

Een parkeervergunning aanvragen gaat met een leaseauto net iets anders dan anders. Machtiging nodig?

Lees meer

Bekeuringen

Het oranje licht springt net op rood, u trapt het gas iets te hard in of parkeert uw auto heel even op een plek waar het eigenlijk niet mag. Voor u het weet is de boete binnen. En dan?

Lees meer

Naar het buitenland

Vertrekt u binnenkort naar het buitenland voor een welverdiende vakantie? Of heeft u een zakelijke afspraak buiten de landsgrenzen? Bekijk onze Reiswijzer. Hiermee gaat u goed voorbereid op weg.

Lees meer