menu 
 

Onderhoud

Rijdt u in een mooie leaseauto, dan wilt u verzekerd zijn van veiligheid en comfort. Vooral als u dagelijks veel kilometers aflegt. Wensink Lease verzorgt het onderhoud van uw leaseauto, zodat u zonder zorgen op weg gaat.


Onderhoud leaseauto

Wensink Lease heeft werkplaatsen in heel Noordoost-Nederland. We zijn dus altijd dichtbij. Onze monteurs keuren uw auto op deskundige wijze en voeren in overleg reparaties uit. Bezoekt u liever de dealer van het automerk waarmee u rijdt, dan is dat uiteraard ook mogelijk.


Apk-keuring

U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd laten uitvoeren van onderhoudsbeurten en apk-keuringen.

  • De eerste apk-keuring voor benzineauto’s is na vier jaar. Daarna geldt 2-2-1-1-1.
  • De eerste apk-keuring voor gas- of dieselauto’s vindt na drie jaar plaats. Daarna is een jaarlijkse keuring verplicht.


Winterbanden

Zijn bij uw leasecontract winterbanden inbegrepen? Dan kunt u gebruikmaken van onze bandenvoorraad. Wanneer de seizoenen wisselen, ontvangt u een bericht en vervangen onze monteurs uw banden. Heel gemakkelijk. 


Leaseauto controleren

Tussen de onderhoudsbeurten door kunt u zelf de conditie van uw auto bewaken. Controleer regelmatig het oliepeil, de koelvloeistof en bandenspanning. Houd daarnaast de profieldiepte van uw banden in de gaten. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op. 

Onderhoud leaseauto | Wensink Lease

Rijdt u in een leaseauto, dan wilt u verzekerd zijn van veiligheid en comfort. Vooral als u dagelijks veel kilometers aflegt. Wij verzorgen het onderhoud. 

Onderhoud leaseauto