menu 

Nieuws

Een Tony voor die eerste 1.000 contracten

24 februari 2020

 

”Erwin Vos wordt binnen de bedrijfsmuren wel de geestelijk vader van Wensink Lease genoemd. Hij zag de afgelopen jaren dat wat hij ooit aan het papier toevertrouwde, ook echt werkelijkheid worden. “En nog veel sneller en beter dan verwacht! Ik zie Frank Reuvecamp en mezelf nog zitten: aan één bureau met onze laptops. Het was echt pionieren.”


Mijlpalen

Hoogtepunt voor deze man van het eerste uur was toch wel de eerste 1.000 leasecontracten die werden gesloten. “Dat hebben we gevierd met repen Tony Chocolonely’s!” grapt hij. Ook de komst van Private lease en recentelijk het samenvoegen van de afdelingen Lease, Verzekeringen en Reparatie en Onderhoud tot één groot Wensink Lease & Services ziet Erwin als mijlpalen.


Ontwikkelingen

Hij droomt nog van het in eigen huis verzorgen van de Financial lease en het doorbreken van de 10.000-contracten- grens. “We hebben nu zoveel expertise en specialiteit onder het Lease-dak. In de beginjaren werd er nog sterk op mijn kennis geleund. Inmiddels kijk ik nog slechts met een schuin oog met alles mee en kan ik me volledig focussen op de operationele taken. Ik moet bekennen dat ik nu zelf op onderdelen wel wat bijgespijkerd kan worden. Zo hard gaat de ontwikkeling. Alleen maar mooi toch?!”