menu 

Nieuws

Even voorstellen: Hans de Greef

30 januari 2018

 

Per 15 januari 2018 is Hans de Greef werkzaam bij Wensink Lease als Hoofd commerciële binnendienst. Wij zijn erg blij met de komst van Hans en zien dit als een nieuwe stap in de verdere groei van Wensink Lease. Hans stelt zich graag even aan u voor.

“Mijn naam is Hans de Greef en ik ben 53 jaar oud. Ik ben geboren in Amsterdam en getogen in Opperdoes. Vanaf 1989 heb ik ruim 20 jaar in Bedum (het dorp van Arjen Robben) gewoond. Tegenwoordig woon ik in Drachten samen met Colette en haar zoon Max.

Daarnaast heb ik zelf twee eigen kinderen, Nienke van 26 en Femke van 24 jaar. Zij wonen op zichzelf in Groningen. Na de MAVO heb ik in Zwolle een MBO-opleiding op het gebied van recreatiesport gevolgd. Op latere leeftijd, een jaar of 15 geleden, heb ik naast mijn werk in de avonduren de post-HBO-opleiding Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool gedaan.

Ik ben in 1991 bij toeval in het leasevak gerold maar ik heb mij direct als een vis in het water gevoeld. Ik heb in het verleden met veel plezier voor verschillende leasemaatschappijen gewerkt. In 2002 kreeg ik zelfs de kans om zelf een leasemaatschappij op te gaan zetten. Dit heb ik gedaan en hier heb ik mij verder ontwikkeld in de leasewereld. 

Vanaf 15 januari jl. maak ik, als Hoofd commerciële binnendienst, deel uit van het team van Wensink Lease. Samen met mijn collega’s werken we aan groei van de portefeuille en verdere ontwikkeling van de organisatie.

In mijn vrije tijd fiets en golf ik graag. Ik woon op een kwartiertje fietsen van de mooie golfbaan in Beetsterzwaag, een ideale combinatie dus. We hebben een hond die een goede aanleiding is om veel buiten te zijn en te lopen. Daarnaast dagen Colette en ik elkaar zo nu en dan uit om elkaar te overtroeven met onze kookkunsten. Ook ben ik al 25 jaar een trouwe basketbalsupport van Donar Groningen en bezoek dan ook vrijwel alle thuiswedstrijden.

Ik kijk ernaar uit om veel nieuwe mensen te mogen ontmoeten, zowel nieuwe klanten als de nieuwe collega’s binnen Wensink Lease en Wensink Automotive. Ik schud u dan ook graag de hand. Aangenaam!”

Hartelijke groet,

Hans de Greef 
Hoofd commerciële binnendienst