menu 

Nieuws

Even voorstellen: Ramon Klein Ovink

14 november 2017

 

Per 1 november 2017 is Ramon Klein Ovink werkzaam bij Wensink Lease als nieuwe accountmanager. Wij zijn erg blij met de komst van Ramon en wij zien dit als een nieuwe stap in de verdere groei van Wensink Lease. Ramon stelt zich graag even aan u voor. 

“Mijn naam is Ramon Klein Ovink en ik ben 35 jaar oud. Ik woon in het mooie plaatsje Wijhe onder de rook van Zwolle. Samen met mijn vrouw Lucie met wie ik ruim 5 jaar gelukkig getrouwd ben en dochtertje Loïs van 4 jaar oud en zoontje Senn van bijna 1 jaar oud, hebben wij het hier prima naar onze zin.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin. Ik hou ervan om lekker uit eten te gaan of met mijn vrienden naar de voetbal te gaan. Ik heb zelf 25 jaar gevoetbald maar door meniscus-problemen lukt dit niet meer. Ik doe tegenwoordig aan fitness, hardlopen en mountainbiken. Daarnaast volg ik alles op het gebied van autosport.

Sinds 1 november jl. ben ik werkzaam bij Wensink Lease, maar daarvoor heb ik al de nodige ervaring opgedaan in de leasewereld. De laatste 6 jaar heb ik het leasevak al leren kennen bij een andere leasemaatschappij. Omdat ik daar een soortgelijke functie bekleedde, was de overstap makkelijk gemaakt.

Mijn keuze voor Wensink Lease komt omdat ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging en nieuwe prikkels. Daarbij sprak het mij aan dat Wensink Lease persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan en ondanks dat het een relatief jong bedrijf is, grote plannen heeft die ik wil helpen om te realiseren. En ik proefde gelijk een leuke sfeer waar ik mij op mijn gemak voelde.

Ik ga bij Wensink Lease actief bij klanten in mijn regio op bezoek om hen de beste mobiliteitsoplossing te bieden. Elke klant heeft andere behoeftes dus voor mij is het dé uitdaging en mijn drijfveer om de klant te informeren en te adviseren. Zo bieden we iedere klant maatwerk. Of dit nu om personenwagens, bedrijfswagens of trucks gaat.

Daarbij ga ik voor een duurzame relatie waarin Wensink Lease snel kan schakelen bij veranderingen bij onze klanten. Hierbij profiteren we van de korte lijntjes binnen ons bedrijf. Daarbij komen natuurlijk krachtige, maar bovenal passende voorstellen kijken!

Ik kijk ernaar uit om veel nieuwe mensen te mogen ontmoeten, zowel nieuwe klanten als de nieuwe collega’s binnen Wensink Lease en Wensink Automotive. Ik schud u dan ook graag de hand. Aangenaam!”

Hartelijke groet,

Ramon Klein Ovink
Accountmanager Lease