menu 

Nieuws

Even voorstellen: Sabrya de Zwaan

4 april 2017

 

Per 1 april 2017 is Sabrya de Zwaan werkzaam bij Wensink Lease als commercieel medewerker van onze binnendienst. Wij zijn zeer verheugd met de komst van Sabrya en wij zien dit als een nieuwe stap in de verdere groei van Wensink Lease. Sabrya stelt zich graag even aan u voor. 

Mijn naam is Sabrya de Zwaan, ik ben 31 jaar en ik woon met veel plezier in het mooie Zwolle. In mijn vorige baan heb ik 9 jaar als intercedente op een uitzendbureau gewerkt. Ik had hierin veel contacten met zowel bedrijven als werkzoekenden. Wij maakten zelf gebruik van leaseauto’s waardoor ik al zijdelings met leasemaatschappijen in aanraking kwam. Verder vind ik het leuk om te bemiddelen tussen verschillende partijen en hoop ik nieuwe en bestaande klanten aan onze organisatie te verbinden.

Naast mijn fulltime baan ben ik al 4 jaar met veel plezier voorzitter van een Zwolse netwerkvereniging: Young Professionals Zwolle. Met het bestuur organiseren we maandelijks borrels en activiteiten voor mensen die werken en/of wonen in Zwolle. We hebben inmiddels meer dan 100 leden en we zijn nog steeds groeiende.

Mijn rol bij Wensink Lease op de commerciële binnendienst is het ondersteunen van mijn collega’s en het ontzorgen van onze waardevolle klanten. Ik ga voor duurzame relaties. Dankzij mijn dienstverlenende instelling denk ik dat ik mij snel thuis zal voelen in een persoonlijke en betrokken organisatie als Wensink Lease.

Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en om met mijn collega’s samen te werken en ik sta graag voor u klaar!

Hartelijke groet,

Sabrya de Zwaan