menu 

Nieuws

Het zijn echt voetballiefhebbers bij Wensink Autobedrijven

15 juni 2020

 

“Wensink is al jaren de mobiliteitspartner van PEC Zwolle. Ze denken strategisch met de club mee en samen ontwikkelen we onder meer ons vervoersbeleid. Zowel onze spelers als kantoororganisatie rijden in hun auto’s; in Mercedes-Benz en de andere Wensink merken. Ook biedt Wensink sponsoren een shuttleservice van en naar de thuiswedstrijden en we ontvangen onder meer businessclubleden in de Wensink Lease loge. We benutten en versterken heel effectief elkaars netwerken.”


Voetbalster

“Recent hebben we ons parkeerbeleid vernieuwd. Alle parkeerterreinen hebben nu de naam van een Mercedes-Benz. Het VIP-terrein heet bijvoorbeeld AMG-klasse. De hostess staat klaar en bij regenachtig weer wordt een Wensink paraplu boven de hoofden uitgeklapt. Dat is precies de hospitality die we willen uitstralen. Ook parkeren al onze voetballers hun auto voor het MAC3PARK stadion. Dan staan er 30 Mercedes-Benz wagens op een rijtje. Dat is een mooi gezicht en we krijgen er leuke reacties op. Een ster voor een voetbalster!”

PEC Zwolle

“Op alle niveaus is Wensink verbonden aan onze club. Het zijn dan ook echte voetballiefhebbers en ik ervaar een grote betrokkenheid. Ik ben altijd weer onder de indruk van hun strategische en creatieve manier van denken. Wensink en PEC Zwolle passen bij elkaar!”