menu 

Nieuws

Hollander Techniek neemt de sleutels van 2 Mercedes-Benz eVito’s van Wensink in ontvangst

25 juli 2019

 

 Het wagenpark van Hollander Techniek is behoorlijk aan het verduurzamen. Zo zijn de elektrische Kia Nero en de smart EQ ForFour al toegevoegd aan het uitgebreide wagenpark van de system integrator. Onlangs heeft Hollander Techniek twee nieuwe aanwinsten mogen verwelkomen in het wagenpark: 2 Mercedes-Benz eVito’s. De voertuigen worden geleaset bij Wensink Lease.


Dit alles met behulp van Mercedes-Benz Vans Nederland, die de twee pilotvoertuigen beschikbaar stelde. Dit zijn de eerste elektrische bedrijfswagens van Hollander Techniek.


Marco Koorevaar, planner en wagenparkbeheerder van Hollander Techniek legt uit: “We proberen onze klanten niet alleen zo duurzaam en innovatief mogelijk te laten werken, maar doen het zelf ook. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Het elektrificeren van ons wagenpark is een mooie manier om onze bedrijfsdoelstellingen te concretiseren.” 

Nanne Bekkema, verkoper Mercedes-Benz, is enthousiast: “De Mercedes-Benz eVito kan flink wat lading vervoeren en tegelijkertijd liegen zijn prestaties er niet om. Een ideaal visitekaartje voor Hollander Techniek als je het mij vraagt!” De bedrijfswagens zijn te zien op de wegen rondom Almere en Apeldoorn en worden ingezet als regioservicebussen.


One-stop-shop model

Deze twee Mercedes-Benz eVito’s zijn een mooie visualisatie van de prettige en bovendien intensieve relatie tussen Wensink en Hollander Techniek: praktisch alle diensten aan en rondom de bedrijfswagens zijn bij Wensink belegd. Zo zijn de eVito’s volledig voorzien van Aluca bedrijfswageninrichting door Wensink Inbouw. 

Niek Smit, manager Wensink Inbouw: “Hierbij hebben we gebruik gemaakt van stellingen en ladekasten van het merk Aluca. De materialen waarvoor Aluca kiest zijn hoogwaardig en gemaakt van lichtgewicht aluminium. Dat scheelt een hoop wanneer gekeken wordt naar de actieradius! Dat is erg prettig bij ieder voertuig, maar al helemaal bij elektrische voertuigen.”

Koorevaar: “Niet alleen het inbouwen van de stellingen en kasten, maar ook het rittenregistratiesysteem en zelfs de bestickering hebben we aan Wensink overgelaten. Daarnaast hebben we dus ook andere merken van Wensink vertegenwoordigd in ons wagenpark én zijn we klant via Wensink Lease. Wel zo prettig: alles onder één dak geregeld!”