menu 
 

Shortlease

De ene keer geeft u gas, dan weer staat u op de rem. In het bedrijfsleven is geen dag hetzelfde. En dat heeft gevolgen voor uw wagenpark. Met shortlease creëert u een flexibele schil. Een uitkomst wanneer u een tijdelijke klus heeft, maar ook als het even wachten is op de definitieve leaseauto.


Shortlease auto

Heeft u op korte termijn een auto of bedrijfswagen nodig? Met vestigingen in heel Noordoost-Nederland is Wensink Lease & Services altijd dichtbij. Binnen een dag kunnen we u van een representatief voertuig voorzien.


Bekijk hier onze actuele voorraad shortlease auto'sFlexibele leaseauto

Uit ervaring weten we dat het bij shortlease draait om kwaliteit, aandacht voor uw situatie, een sterk netwerk en snelheid. Die elementen ziet u terug in onze werkwijze:
  

  • We stellen een leaseplan op aan de hand van het verwachte gebruik. 
  • Binnen een dag staat de auto bij u voor de deur. 
  • Blijkt dat u de auto niet meer nodig heeft, dan kunt u hem na twee maanden kosteloos terugbrengen.
  • U beschikt over 3.000 vrije kilometers per jaar. 
  • De prijslijst van shortlease is gebaseerd op 2000 km per maand, uiteraard kan er ook op basis van 3000 km per
    maand geoffreerd worden.        
  • Leaset u de auto minimaal 30 dagen, dan brengen we de auto gratis naar u toe en halen we hem kosteloos weer op. 
  • Bij een reparatie die langer dan 24 uur duurt, bieden we vervangend vervoer. 

Benieuwd naar de tarieven? U vindt ze in het overzicht met tarieven van shortlease. In één oogopslag zien wat shortlease bij Wensink inhoud? Download hier onze shortlease flyer
 

Ford Shortlease tarieven Kia Shortlease tarieven Mercedes-Benz Shortlease tarieven


Van compact tot luxe

Bij Wensink Lease & Services heeft u de keuze uit allerlei merken en modellen, van compact tot zeer luxe. Omdat we over een eigen werkplaats met een grote voorraad beschikken, is de kans groot dat we direct de auto bieden die u in gedachten heeft. Welk exemplaar u ook kiest, vast staat dat onze voertuigen jong zijn en weinig kilometers op de teller hebben.

Meer weten?

Lijkt shortlease de ideale oplossing voor uw situatie? We denken graag met u mee. Neem gerust contact op, zodat we kunnen kijken welke leasevorm het best bij u past. Direct een aanvraag toesturen is uiteraard ook mogelijk. Vul het formulier in en we gaan gelijk voor u aan de slag!