menu 

Nieuws

Medewerkers shoppen zelf voor een nieuwe auto

9 maart 2020

 

“Wij deden zelf het beheer van ons wagenpark. Daar waren we heel tevreden over, maar onze medewerkers hadden steeds meer vragen en wensen als het ging om de bedrijfsauto. Met een wagenpark van ruim 300 auto’s en bedrijfsbussen kostte het beantwoorden van die vragen en het onderzoeken van de wensen ons erg veel tijd. We benaderden Wensink Lease om ons daarin ontzorgen.”


Shoppen

“Wensink is net als wij een familiebedrijf. We doen al langer zaken met elkaar. Het contact is heel persoonlijk en direct. Dat past bij ons. We hebben aan een half woord genoeg. Wensink Lease wist onze wensen te vertalen naar een heel handig online portal. Binnen bepaalde kaders kunnen medewerkers nu hun eigen auto kiezen met opties op maat. Dat geeft het gevoel van ‘shoppen’.


Wensink houdt ons up to date

“Wensink denkt met ons mee. We zien ze als een fijne sparringpartner als het gaat om de mobiliteit van de toekomst. We hebben al elektrische auto’s in bestelling en we hebben onlangs ook twee elektrische bussen ingezet. Daarvoor moesten de chauffeurs wel een drempel over: ‘Wat als ik zonder stroom kom te staan?’ Maar de eerste signalen zijn heel positief. Ook denken we na over auto’s op waterstof. Je weet gewoon nog niet zo goed welke kant het op zal gaan. Daarom stemmen we veel af met Wensink. Wensink houdt ons up-to-date!”