menu 

Nieuws

Michel Peet per 1 juli de nieuwe commerciële manager van Wensink Lease!

17 juli 2018

 

Per 1 juli 2018 is Michel Peet werkzaam bij Wensink Lease als de nieuwe commerciële manager. Wij zijn erg blij met de komst van Michel en zien dit als een nieuwe stap in de verdere groei van Wensink Lease. Michel stelt zich graag even aan u voor.

Ik ben 44 jaar jong en woon sinds vier jaar met veel plezier in Elburg met mijn vrouw Liza-Beth, haar twee zonen Eib en Tijmen en onze eigen zoon Abel van 13 maanden oud. Uit mijn vorige huwelijk heb ik een dochter van 12 jaar (Phileine) en een zoon (Hidde) van 10 jaar die iedere twee weken bij ons komen.

Met de kinderen stap ik in het weekend graag in het zeilbootje die we bij ons chaletje/stacaravan hebben liggen aan het Veluwemeer. Twee keer per week loop ik hard om lichamelijk en mentaal fit te blijven.

Opleiding/werkervaring
In een ver verleden heb ik een toeristische opleiding gevolgd en aansluitend de opleiding ‘Europese Economie (HEBO)’ in Den Haag. Mijn liefde voor auto’s en voorkeur voor zakelijke dienstverlening gaven de doorslag in mijn uiteindelijke beroepskeuze. Ik heb bij verschillende leasemaatschappijen werkervaring opgedaan. Begonnen als medewerker binnendienst en vervolgens doorgegroeid naar de functie van accountmanager. Eerst in het MKB en daarna bediende ik voornamelijk de grootzakelijk markt.

De laatste drie jaar heb ik gewerkt voor soortgelijk bedrijf als Wensink waar ik als ‘Accountmanager Fleetsales’ 13 automerken heb verkocht aan de grootzakelijke markt en autoverhuurbedrijven. Een erg leuke tijd waarin ik mijn kennis en ervaring binnen de automotive branche verder heb vergroot. Echt toegevoegde waarde willen leveren aan je klanten en gaan voor een lange termijn relatie zijn waarden die ik ook herken bij Wensink. 

Nieuwe rol bij Wensink Lease
Ik heb er zin in om in mijn nieuwe rol als ‘meewerkend voorman’ het team van Wensink Lease te versterken en mijn opgedane ervaring te delen voor een nog beter resultaat. Inmiddels heb ik binnen Wensink al veel nieuwe collega’s mogen ontmoeten van de andere divisies. Met de potentie die Wensink in breedste zin heeft, ben ik ervan overtuigd dat we door goed samen te werken de klant nog beter van dienst kunnen zijn.

Plezierig samenwerken met een flinke dosis humor staat wat mij betreft voorop! Aangenaam!

Hartelijke groet,

Michel Peet
Commercieel manager

06-50052002
michel.peet@wensinklease.nl