menu 

Nieuws

Nieuw: private lease voor Wensink Ford!

2 augustus 2019

 

Een gloednieuwe Ford was nog nooit zo dichtbij.


Een gloednieuwe Ford is dichterbij dan u denkt. Want sinds kort biedt Wensink een nieuwe dienst aan: Private Lease! Hiermee kiest u voor een helder, vast en laag maandbedrag én heeft u een gloednieuwe auto die altijd in topconditie verkeert. Ook profiteert u van de zekerheden van het keurmerk Private Lease. Kortom: u bent altijd zorgeloos onderweg.


Private Lease: beschikbare modellen
Private Lease is beschikbaar voor een aantal geselecteerde Ford modellen: de Ford Fiesta, de Ford Ecosport, de Ford Focus en de Ford Focus Wagon. Goed nieuws: tijdelijk profiteert u van een extra scherp maandbedrag! Daarbij kunt u uw auto samenstellen zoals u dat wenst. Geheel gepersonaliseerd dus! 


De voordelen van Private Lease bij Wensink
Private Lease bij Wensink is zorgeloos rijden in een splinternieuwe auto voor een vast en scherp bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Het enige wat u nog zelf hoeft te betalen is brandstof, parkeerkosten en eventuele boetes. Daarnaast heeft u met Private Lease bij Wensink de zekerheid van het Keurmerk Private Lease. Private Lease via Wensink is inclusief:

  • Afschrijving, rente en andere leasekosten
  • Motorrijtuigenbelasting en premie voor verzekering
  • Kosten van reparatie, onderhoud, pechhulp Europa
  • Kosten van vervangend vervoer (standaard na 24 uur)

Wilt u in een nieuwe auto rijden die helemaal naar uw wensen is samengesteld? En vindt u het fijn om precies te weten waar u iedere maand aan toe bent? Dan is Private Lease iets voor u!