menu 

Nieuws

Onze klanten aan het woord: Ruurd Pedersen van SHO Groep

10 augustus 2017

 

“Continuïteitsgarantie in transport is van levensbelang!”

Ruim zeven jaar geleden ontwikkelde Ruurd Pedersen voor SHO, Centra voor medische diagnostiek, een nieuw transportplan. Met 14 smarts, 9 Citans, 3 Vito’s en 1 Sprinter worden vandaag de dag kostbare pakketjes opgehaald van en bezorgd bij zo’n 180 locaties door heel Nederland. “Wij vervoeren onder meer menselijke bloedmonsters. We waren zeven jaar geleden op zoek naar een partner die begrijpt dat we snel en veilig onderweg moeten zijn. Die kan voldoen aan ons servicelevel, waarbij we ISO-normen hanteren. Met Wensink hadden we meteen een klik.”

“We zijn zeer scherp op onderhoud, want we kunnen niet stranden langs de weg. Mocht dat ooit gebeuren, dan blijft de chauffeur continu bij de bloedmonsters en bijbehorende patiëntgegevens. Wensink regelt dan snel vervangend vervoer. Onze chauffeur vertrekt dan met de vervangende auto en Wensink neemt de hele afhandeling van de auto met pech op zich. Alle chauffeurs hebben dan ook het rechtstreekse nummer van Wensink. 


We evalueren zeker eens per kwartaal met Wensink de dienstverlening en mogelijke scenario’s. We communiceren veel met elkaar zodat Wensink goed op de hoogte blijft van ons werk.”

“We leasen onze auto’s via Wensink Lease. We hebben met elkaar een waterdicht systeem ontwikkeld. Dat geeft ons een continuïteitsgarantie in transport. En ik heb inmiddels ervaren: bij Wensink zeggen ze wat ze doen, en doen ze wat ze zeggen. Informatie is duidelijk en op tijd. Ze monitoren en volgen ons wagenpark nauwkeurig. We krijgen duidelijke rapportages over het onderhoud en Wensink geeft ons proactief seintjes zoals: ‘weet dat de remmen er bij de volgende beurt aankomen’. Wensink denkt met ons mee en dat voelt goed!”