menu 

Nieuws

Onze klanten aan het woord: Wiz-arts

27 juli 2017

 

Onlangs is het tabloid 'Wensink 30 jaar' uitgekomen waarin medewerkers en klanten van Wensink en Wensink Lease aan het woord komen. Zo ook Jaap Tol van Wiz-arts uit Ens.  

“Ons personeel rijdt in Fords, drie managers rijden in Mercedes-Benz en we hebben nog twee wildgangers in een BMW en Volvo. Die proberen we nog in een Mercedes te krijgen”, lacht Jaap Tol, directeur Wiz-arts (applicatiebeheer en detachering). “Vroeger vond ik een Mercedes-Benz zelf ook wat oubollig, maar de laatste jaren zijn ze zeer toegankelijk voor de jongere chauffeurs.”

“We leasen 35 auto’s bij Wensink. Op dit moment bestellen we iedere twee weken wel een auto. Voor nieuw personeel en voor de vervanging van auto’s met aflopende contracten. Met Wensink is het mogelijk een gentlemen’s agreement op maat te maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld een zeer korte tot geen levertijd. De lijntjes zijn kort en ik ervaar bij Wensink altijd het motto: ‘een man een man, een woord een woord’. “Wat ik ook prettig vind, is dat Wensink aandacht voor de bestuurders blijft houden. Meestal ben je een prins als je een auto komt kopen, maar is de aandacht daarna vlot weg.

Bij Wensink niet; ze begrijpen dat onze medewerkers flinke afstanden rijden en dat een goede auto daarbij een belangrijk onderdeel is. Vriendelijkheid houdt hier niet op na de handtekening. Je krijgt bij Wensink meer service dan dat je in een contract kunt afspreken!”