menu 

Nieuws

Vacature: Commercieel medewerker verzekeringen

20 augustus 2020

 

De wereld om ons heen verandert snel. Ook de behoefte van onze klanten, hun mobiliteitsvraagstukken en de behoefte aan aanvullende diensten veranderen mee. Dat betekent nog beter op onze klantbehoefte inspelen. Met nieuwe mooie diensten!

Ben jij een ster in het adviseren van verzekeringen? Voel je je thuis in de zakelijke dienstverlening? En gaat je hart sneller kloppen van auto’s? Kom dan werken bij Wensink Lease & Services want onze ambitie is groot. Ben jij ambitieus en wil jij met ons meegroeien? We zijn nieuwsgierig naar je ideeën.


Je functie als Commercieel Medewerker Verzekeringen ziet er als volgt uit
Wensink Lease & Services is gevestigd in Zwolle. Onze klanten maken gebruik van innovatieve reparatie-en onderhoudsabonnementen en lease- en verzekeringsproducten. Voor onze verkoop binnendienst zijn we op zoek naar een commercieel medewerker die ons gaat helpen de verzekeringsportefeuille te onderhouden en uit te breiden.


Jij gaat onderdeel uit maken van onze commerciële binnendienst. Je gaat klanten adviseren op het gebied van verzekeringsproducten. Dit doen wij voor personenauto’s en bedrijfsauto’s alsook het luxere segment auto’s. Op de commerciële binnendienst worden naast verzekeringen ook producten aangeboden op het gebied van private-, en financial lease, reparatie- en onderhoudsabonnementen en zakelijke operational lease. Als je wilt bieden wij je de mogelijkheid om je ook hier in te verdiepen.


Je hebt intensief contact met onze klanten waarbij je een intermediairsrol vervult. Je bent zelf verantwoordelijk voor het gehele proces. Inventariseren, adviseren en nazorg.


Je hebt contact met verschillende afdelingen binnen en buiten Wensink zoals verzekeraars, onze showroomverkopers, ons schadeherstelbedrijf, contractmanagement en accountmanagers. Ons team bestaat momenteel uit 11 bevlogen medewerkers. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan in de basis uit:

  • Behandelen van en adviseren over inkomende offerteaanvragen;
  • Schademeldingen in behandeling nemen;
  • Procesbewaking van verzekeringsaanvragen en schademeldingen;
  • Inwinnen van informatie bij klanten en prospects m.b.t. risicobeoordeling en -beheersing;
  • Communicatie met klanten, prospects en verkopers personenauto’s, bedrijfswagens en trucks.

Wat we van jou vragen als Commercieel Medewerker Verzekeringen
Je hebt minimaal een afgeronde MBO-niveau 4 en je hebt ervaring met verzekeringsproducten. Je bent een teamspeler, inventief, je hebt oog voor detail en bezit een commerciële drive. We vinden het belangrijk om in je te investeren. Daarom ben je leergierig, heb je een positieve houding en je hebt je eigen drijfveren om er je functie een succes te maken. Naast een afgeronde MBO opleiding vragen wij:

  • WFT Basis
  • WFT Schade (WFT-proof)
  • WFT Schade Zakelijk (WFT-proof) (Particulier & Zakelijk)

Wat mag je van ons verwachten en wat hebben we je te bieden?
Wensink is een trots bedrijf met ruim 1.200 tevreden werknemers waarbij we naast Mercedes-Benz ook merken voeren zoals Citroën, Ford, DS en KIA.
Je krijgt naast een passend salaris ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zullen we een paar voordelen noemen? Je werkt 38 uur per week en krijgt 24 vrije dagen en vijf vrij opneembare ATV dagen bij een fulltime dienstverband. Wensink faciliteert jou met vakgerichte opleidingen en cursussen. Daarnaast vinden we doorgroei erg belangrijk en mag je bij ons een persoonlijk groeiplan opstellen waarbij we kijken naar je talenten.Kom jij Wensink versterken? Aangenaam alvast!