menu 
 

Advies

Bent u op zoek naar nieuwe leaseauto’s? Of wilt u uw bestaande wagenpark overdragen aan een leasemaatschappij? Wensink Lease & Services brengt uw organisatie in beweging. We geven advies, zodat u uw wagenpark effectief benut. En grip houdt op de mobiliteitskosten.


Brandstofverbruik

Wat is het brandstofverbruik van een auto? Hoe zuinig is hij in werkelijkheid? En wat betekent dit voor de kosten van uw wagenpark? Over dat soort vragen denken we met u mee. Het rekenmodel van onze partner Travelcard komt daarbij goed van pas. Met dit model kunnen we het werkelijke brandstofverbruik berekenen.


Wagenparkbeheer

Heeft u een beperkt budget voor uw wagenpark, maar wilt u toch mobiel zijn? Wensink Lease & Services geeft advies. Zorgeloos rijden vormt het uitgangspunt. Zo kunt u met sale and lease back één of meerdere auto’s inruilen tegen een leaseovereenkomst op maat. En heeft u nergens meer omkijken naar.


Samen verantwoordelijk

U beheert het wagenpark en uw berijders maken er op hun beurt gebruik van. Niet zo’n gek idee dus om een berijdersregeling af te sluiten. Hierin spreekt u af dat u samen verantwoordelijk bent voor het voertuig. De voorwaarden waaraan u zich moet houden, gelden ook voor de persoon die met de auto, bestelwagen of truck op pad gaat. Wensink Lease & Services adviseert bij het opstellen van zo’n regeling.

Wagenparkbeheer | Leasen bij Wensink Lease & Services

Wensink Lease & Services brengt uw organisatie in beweging. We adviseren over het wagenparkbeheer, zodat u uw voertuigen effectief benut. En grip houdt op de kosten.

Wagenparkbeheer