menu 

Nieuws

We kunnen weer doen waar we zelf goed in zijn!

30 maart 2020

 

Het is puur een kostenverhaal. We deden het onderhoud aan ons wagenpark altijd zelf. Totdat we alles eens langs de meetlat hielden en erachter kwamen dat we het beter door een gespecialiseerde partij konden laten doen. Dan konden we zelf onze tijd ook weer besteden aan dat waar we goed in zijn. Ook worden de eisen om zelf onderhoud te mogen doen steeds strenger. Je moet bijvoorbeeld werkplaatsen met vloeistofdichte vloeren hebben. Kortom: hoogste tijd om Wensink Lease uit te nodigen.”


Uit handen geven

“We kopen en leasen al heel wat jaren bij Wensink. En nu hebben we dus het reparatie- en onderhoudswerk ook uit handen gegeven. We schakelen makkelijk met elkaar. Wensink is echt groot geworden de afgelopen jaren, maar het is zeker niet zo dat je de mensen niet meer kunt vinden. Het is een open en warm bedrijf waar ze je kennen en je verder willen helpen.”


Groener wagenpark

“Mobiliteit verandert, kijk alleen maar naar het soort brandstof. Door een goede rittenadministratie, weet je precies hoeveel uitstoot je veroorzaakt. Ook krijgen we tips van Wensink hoe we zo gunstig mogelijk kunnen rijden. Soms betekent dit dat we andere auto’s nodig hebben. We hadden een heel oude truck die dik voorbij de miljoen kilometers zat. Nu hebben we de nieuwe Actros gekocht, met zuinige motoren. Dat is ook onze toekomst: een groener wagenpark!”