menu 

Nieuws

We zijn de snelste groeier in de leasemarkt binnen 5 jaar!

17 februari 2020

 

“Bijna tien jaar geleden zat Erwin Vos aan mijn bureau. Hij wilde een baan bij Wensink. ‘Hoe kan het dat zo’n groot bedrijf niet een eigen leasemaatschappij heeft?’, vroeg hij mij. Die willen we aan boord hebben, dacht ik meteen!”


De handen uit de mouwen

“Personen en bedrijven hechten steeds minder aan eigen bezit en steeds meer aan gemak en duurzaamheid. Dat zagen we jaren geleden al aankomen en zo kwam het dat Erwin Vos aan de slag kon met een businessplan voor Wensink Lease. Ik waardeer het enorm als iemand de handen uit de mouwen steekt en er met zijn talenten voor zorgt dat ons bedrijf een stap verder komt. Nu is onze leasemaatschappij ineens al vijf jaar oud en zijn we in een markt met honderden aanbieders in de top 30 binnengedrongen. Met in 2018 een eervolle vermelding als snelste groeier! We groeien in het aantal klanten, in het aantal medewerkers en in onze services die we de klant bieden. Daarom hebben we een jaar geleden onze leasemaatschappij opnieuw gedoopt tot Wensink Lease & Services.”


Wensink beweegt!

“Groei hoort bij Wensink. Vanaf 1986 startte onze oprichter Ron Wensink met 5 dealervestigingen. Vandaag de dag hebben we 50 vestigingen. We zijn een regisseur, een totaalaanbieder van mobiliteit geworden. De wereld verandert razendsnel. Op het gebied van brandstoffen, zelfrijdende auto’s en manieren van vervoer is er veel in beweging. Wensink beweegt mee, onze ruim 1.300 vakmensen ontwikkelen zich verder; ieder met zijn of haar eigen talenten.

Dat onze klanten zorgeloos onderweg kunnen zijn op alle denkbare manieren en zo aangenaam mogelijk, is waarom wij elke dag enthousiast naar ons werk gaan! Daarbij hebben we nog steeds een sterke focus op klantgerichtheid en een persoonlijke aanpak. Door gezamenlijk naar de klant te blijven kijken is er een eenduidige aanpak en toewijding uit alle bedrijven en afdelingen om de klant op de eerste plaats te blijven zetten. Hiermee maken wij het verschil!”