menu 

Nieuws

Wensink Automotive viert 30-jarig jubileum

16 december 2016

 

Het was 16 december 1986 toen Ron Wensink zijn droom realiseerde. De start van een eigen bedrijf door de verzelfstandiging van een vijftal dealervestigingen van AGAM. Een puur Mercedes-Benz bedrijf in de plaatsen Apeldoorn, Zutphen, Deventer, Harderwijk en Zwolle, met de combinatie van personen-, bestel- en vrachtwagens. Maar wel met een sterke focus op after sales, want daarmee kon je het verschil maken naar de klant, was de overtuiging van Ron Wensink.


Totale mobiliteitsoplosser
Nu, 30 jaar later is Wensink Automotive B.V. uitgegroeid tot een top-10 dealerholding in Nederland met 30 vestigingen, een dealernetwerk voor Mercedes-Benz en Ford in Noordoost-Nederland, ruim 880 medewerkers en een omzet van meer dan € 500 miljoen. Een organisatie waar de klant terecht kan voor aankoop, onderhoud, service en aanvullende diensten zoals verzekeringen en financieringen voor personenwagens, bestelwagens en trucks voor de merken Mercedes-Benz, smart, Ford, Fuso en UNIMOG. Kortom, een totale mobiliteitsoplosser.
Met het in 2015 gestarte eigen Wensink Lease, is Wensink Automotive klaar voor een verdere groei. In alles zal het principe ‘zorgeloos rijden’ de leidraad vormen.


Feestelijke activiteiten
Uiteraard zal het 30-jarig jubileum van Wensink in 2017 worden gevierd. Op de diverse vestigingen zullen gedurende het jaar uiteenlopende festiviteiten worden georganiseerd. Dit zal tevens gepaard gaan met verschillende acties voor de klant. Momenteel worden de plannen uitgewerkt. Zoals het Wensink betaamd, zal alles op een ‘aangename’ wijze tot uitvoering komen, waarbij de kernwaarden van de organisatie: betrokken, bevlogen, betrouwbaar, professioneel en trots centraal staan.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Wilco Roetert Steenbruggen (Hoofd Marketing Wensink), telefoon: 038 – 425 57 88 of wilco.roetertsteenbruggen@wensink.nl.