menu 

Nieuws

Wensink Lease behaalt 1.500ste lopende leasecontract

20 april 2018

 

Een mooie mijlpaal voor Wensink Lease: onlangs werd het 1.500ste leasecontract afgesloten. Een mooie prestatie waar wij met zijn allen erg trots op zijn. Daarnaast is het de volgende stap richting de doelstelling van 2020: 5.000 leaseauto’s via Wensink Lease.

Het behalen van de grens van 1.500 auto’s, tekent de mooie groei van Wensink Lease sinds de start drie jaar geleden. Desondanks zal de persoonlijke aandacht voor onze klanten en de snelheid waarmee zij kunnen worden voorzien in de mobiliteitsbehoefte altijd onze eerste prioriteit blijven. Een mooi voorbeeld van de groei zijn de goede resultaten die Wensink Lease behaalde in het eerste kwartaal van 2018. Op verschillende gebieden werden ruime verbeteringen geboekt ten opzichte van het jaar ervoor. In de maand maart werd zelfs een nieuw maandrecord geboekt.

Ontwikkelingen
Directeur van Wensink Lease Erik van Gils over de ontwikkelingen van Wensink Lease: “We hebben stevige groeiambities en daarom is het noodzakelijk dat je alle processen goed op elkaar afstemt. We hebben ons team versterkt, ons werkgebied beter verdeeld en daarnaast is het belangrijk dat je lokaal zichtbaar bent. Persoonlijke aandacht geeft dé klik met je klanten.

Daarbij maken we graag gebruik van onze ‘grote broer’ Wensink Automotive. Via de lokale grote Wensink-vestigingen krijgen we natuurlijk al aardig voet aan de grond, maar wij hebben nog een pittige uitdaging. Anders dan Wensink Automotive zijn wij merkonafhankelijk. We horen dus wel bij de familie, maken ook gebruik van de kracht, maar kiezen heel bewust ook voor zelfstandigheid. Door een eigen identiteit neer te zetten. En aan deze identiteit gaan we komend jaar nog verder gestalte geven.”

Mooie deal
Onlangs sloot Wensink Lease een deal met de firma U.V.O. Vervoer (foto). Een bedrijf uit Uithuizermeeden in Groningen dat met de taxi, touringcar- en koeriersservice diverse diensten op het gebied van vervoer verzorgt. In totaal worden er 37 nieuwe Mercedes-Benz bedrijfswagens aan hun wagenpark toegevoegd, waaronder Mercedes-Benz Sprinters en Vito’s. Via Wensink Mercedes-Benz Groningen zijn de nieuwe bedrijfswagens aangeschaft, waarbij het operationele leasecontract werd ondergebracht bij Wensink Lease. Dit resulteerde in een mooie samenwerking.