menu 

Nieuws

Wensink Lease bestaat 5 jaar en gaat verder onder een nieuwe naam

1 oktober 2019

 

In de laatste 5 jaar zijn we gegroeid naar een leasemaatschappij met meer dan 4.000 leasecontracten. Naast leasecontracten is Wensink Lease doorgegroeid met het aanbieden van verzekeringen en onderhoudscontracten. Daarnaast heeft Wensink Lease zich doorontwikkeld als wagenparkbeheerder van bedrijfswagenvloten.


Naast de verjaardag van Wensink Lease staan we deze maand stil bij een ander heugelijk feit: ons bedrijf gaat namelijk verder onder de naam ‘Wensink Lease & Services’. De reden voor deze wijziging is dat Wensink Lease & Services doorgegroeid is naar een mobiliteitsaanbieder met meerdere servicediensten. Dit zodat onze klanten écht zorgeloos onderweg zijn. Wensink Lease & Services heeft de ambitie om de komende 5 jaar door te groeien naar 10.000 leasecontracten. Daarnaast willen we een bepalende speler worden als oplosser van mobiliteitsvraagstukken bij bedrijven.


Over Wensink Lease en Services

Wensink Lease & Services is onderdeel van Wensink Automotive en heeft 4.000 leasecontracten, 8.500 reparatie- en onderhoudscontracten en 10.500 verzekeringspolissen. Wensink Lease & Services onderscheidt zich als merkonafhankelijke leasemaatschappij in het makkelijker maken van mobiliteit door persoonlijke dienstverlening, maatwerk en advies. Over Wensink

Wensink kent een rijke historie van ruim 30 jaar. In de laatste jaren hebben we ons ontwikkeld tot een dealerholding met bijna 50 vestigingen en ruim 1.300 medewerkers. Wensink biedt een breed scala aan merken, producten en diensten: personenauto’s, bedrijfswagens , trucks, schadeherstelbedrijven, bedrijfswageninbouw en Lease & Services en is dealer van de merken Mercedes-Benz en smart, Ford, Citroën en DS en Kia.