menu 

Nieuws

Wensink Lease & Services blijft voor u open!

16 maart 2020

 

Als gerespecteerde klant van Wensink Automotive, vertrouwt u erop dat u aangenaam onderweg kan blijven, ook in deze periode van het coronavirus. Of u nou thuis bent, thuiswerkt, in de zorg werkt of een gewone werkdag heeft, wij proberen het u zo aangenaam mogelijk te maken zodat u mobiel kan blijven.


Daarom grijpen wij deze gelegenheid aan om u inzicht te geven in de verschillende stappen die wij nemen om te garanderen dat al onze vestigingen voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en hygiëne.


Afspraak voor onderhoud bij onze vestigingen

 • Heeft u een werkplaatsbezoek ingepland staan? U kunt uw voertuig gewoon bij ons langsbrengen. Wij zorgen ervoor dat uw onderhoud geregeld wordt.
 • Heeft u schade aan uw personen- en/of bedrijfsauto of truck? Ook onze schadevestigingen staan voor u klaar!
 • Wij plaatsen in alle voertuigen beschermhoezen op stoelen en sturen en onze medewerkers zullen handschoenen dragen uit veiligheid en voorzorg.
 • Mocht u het prettig vinden om gebruik te maken van onze haal- en brengservice voor uw auto, laat het ons weten dan regelen wij dit kosteloos voor u!


Nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto op het oog?

 • Maakt u zich geen zorgen. U bent van harte welkom om nog steeds een proefrit te komen maken. Oriënteren vanuit thuis? Dan kunt u samen met een verkoper live via WhatsApp of Facetime een rondleiding krijgen door onze showroom of bij het voertuig waar uw voorkeur naar uitgaat.
 • Interesse in een proefrit? Onze verkopers komen graag persoonlijk bij u langs zodat u samen een proefrit kunt gaan maken.
 • Heeft u een afspraak op één van onze vestigingen? Dit kan ook gewoon doorgang vinden, onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over de hygiënemaatregelen.
 • Bent u overgegaan tot aankoop? Wij bezorgen uw (bedrijfs)auto persoonlijk thuis of op de zaak. Wel zo aangenaam!


Algemene voorzorgsmaatregelen bij Wensink 


 • Wij verzoeken iedereen acht te nemen van zijn/haar persoonlijke hygiëne door geregeld handen te wassen en persoonlijk contact te vermijden zoals bijvoorbeeld handen schudden.
 • Al onze vestigingen zullen de komende periode extra schoongemaakt worden.
 • Alle medewerkers van Wensink die dagelijks klantcontact hebben, zullen handschoenen dragen en/of gepaste afstand bewaren.
 • Afleveren van een nieuw of gebruikt voertuig kan bij ons in overleg ook thuis of op de zaak.


Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met het Wensink Contact Center en houd onze website en social media in de gaten


Wensink heeft in de afgelopen 34 jaar tijd veel uitdagingen gekend en is daar altijd sterker uitgekomen. Dat is gelukt doordat wij onze klant altijd centraal stellen om te zorgen dat u altijd aangenaam onderweg kan gaan. Met die insteek in het achterhoofd heb ik er alle vertrouwen in dat we samen deze uitdagende tijd ook zullen doorstaan. Dit doen wij samen met al onze 1.300 medewerkers verspreid over 48 vestigingen in Noordoost-Nederland.

Bedankt voor uw vertrouwen in Wensink Automotive en wij zien u graag bij ons terug.