menu 

Nieuws

Wensink Mercedes-Benz Doetinchem levert in samenwerking met Wensink Lease zeven nieuwe Sprinters aan Van Egmond Groep.

5 oktober 2016

 

Doetinchem – Onlangs heeft Van Egmond Groep uit Doetinchem zeven nieuwe sprinters in ontvangst genomen. Begin juni werd er besloten om het wagenpark te vervangen en uit te breiden voor een andere vestiging. De deal is een samenwerking tussen Wensink Lease en Wensink Mercedes-Benz Doetinchem, die de Sprinters geleverd heeft.


“In eerste instantie hadden wij een aanvraag gedaan voor zeven voertuigen; vier ter vervanging en drie ter uitbreiding van onze activiteiten”, vertelt Eelco Jansen die verantwoordelijk is voor het wagenpark bij Van Egmond Groep. “In een later stadium hebben we de vergelijking met lease gemaakt. Samen met Arnold Uyt den Bogaard van Wensink Lease zijn we gaan kijken en hier kwam een gunstig leasetarief uit van een looptijd van 60 maanden en een jaarkilometrage van 60.000 km. Dit tarief is vergelijkbaar met de maandelijkse kosten bij eigendom over een periode van 36 maanden.”


Uiteindelijk zijn er dus volgens deze constructie zeven nieuwe Mercedes-Benz Sprinters geleverd. Jansen vervolgt: “Alles is in goed overleg gegaan. Wensink levert ons sinds een aantal jaren een oplossing die past bij onze activiteiten. Er wordt meegedacht in alle aspecten, van het gebruik tot aan de keus voor koop of lease. De mentaliteit van beide bedrijven past goed bij elkaar; praktisch ingesteld en betrouwbaar.


Van Egmond Groep
Van Egmond Groep is een groep bedrijven, gericht op het leveren van goederen en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering. Ze hebben vestigingen in Barendrecht, Doetinchem, Veenendaal, Veghel en in Weert. De Sprinters worden ingezet om de distributie van de producten en diensten te verzorgen van hun klanten.