menu 

Nieuws

Wensink smart nieuwe mobiliteitspartner Landstede Basketbal

27 februari 2017

 

Landstede Basketbal rijdt de komende jaren smart. Landstede Basketbal, Wensink smart en Wensink Lease zijn een nauwe mobiliteitssamenwerking aangegaan. 


Op 27 februari jl. werd de mobiliteitssamenwerking door beide partijen formeel bekrachtigd door de sleuteloverdracht van de 10 smart forfours voor de selectiespelers van Landstede Basketbal. De mobiliteitssamenwerking wordt verder aangevuld met uiteenlopende sponsor- en reclameactiviteiten tijdens de thuiswedstrijden van Landstede Basketbal.


Regionale binding en exposure
Wensink smart is erg content met de mobiliteitssamenwerking met Landstede Basketbal. ‘Wij zijn trots dat wij de selectiespelers van Landstede Basketbal i.s.m. Wensink Lease kunnen faciliteren van een tiental comfortabele en sportieve smart forfours. Landstede Basketbal presteert op Nederlands topniveau en heeft tevens een sterke regionale binding en exposure. Dit sluit naadloos aan op onze visie als Wensink.”, aldus Renzo Koopman, Verkoopdirecteur Wensink Mercedes-Benz Cars.
Tijdens de thuiswedstrijden van Landstede Basketbal zal Wensink smart door middel van diverse uitingen actief zichtbaar zijn als mobiliteitspartner en sponsor. Ook is Wensink actief vertegenwoordigd in de Businessclub van Landstede Basketbal.

Vertrouwen in continueren samenwerking
Zowel Landstede Basketbal als Wensink smart borduren voort op een jarenlange (mobiliteits)samenwerking. Adriaan van Bergen, Manager Landstede Basketbal, manager basketbal Centre for Sports & Education/ Basketball Academy Zwolle: "Wij zijn blij dat we de prettige samenwerking met Wensink kunnen continueren. Wensink is al een aantal jaren een belangrijke partner van ons. De auto’s zijn fijn om in te rijden en de service is meer dan goed. Wensink is een betrouwbare en loyale partner die net als Landstede Basketbal een lokale en regionale functie hebben. Wij zijn er trots op dat Wensink voor de komende 3 jaren wederom het vertrouwen in ons heeft uitgesproken”.