menu 

Nieuws

Wensink stelt bus beschikbaar voor het goede doel

12 oktober 2018

 

Afgelopen zomer reed Team KHG mee met Giro Di Kika in Italië. Hiermee haalden ze maar liefst € 50.000,- voor het goede doel! Het geld wordt besteed aan onderzoek naar genezing van kinderkanker. Namens Wensink Mercedes-Benz en Wensink Lease stelden Arno en Arnold een bus beschikbaar die het team richting Italië bracht. 

Met de bus kon een deel van het team richting Italië reizen. En evenzo belangrijk: op deze manier konden de fietsen ook mee. ‘We hebben verschillende sponsors benaderd om ons te steunen voorafgaand en tijdens dit fantastisch event. Daarom was ik ook enorm verheugd dat Wensink op deze manier haar bijdrage kon leveren, aldus André den Hollander van team KHG.

Giro di Kika is een 6-daags evenement waarbij elke dag een uitdagende etappe op het programma staat. De deelnemers fietsen in totaal 900 kilometer en overbruggen 14.000 hoogtemeters. Naast het feit dat de deelnemers afzien, genieten ze ook van de fantastische route door Italië. KiKa heeft als doel om de genezingskans van kinderen met kanker te verhogen naar 95%. Momenteel geneest 75% van de kinderen met kanker. Met het geld dat is opgehaald is weer een stap gezet in de realisatie van dit ultieme doel.