menu 

Nieuws

Zorgeloos leasen

19 september 2017

 

Al sinds 1986 staat ‘zorgeloos rijden’ centraal bij Wensink. Door in de eerste plaats te focussen op de behoeften van onze klant bieden we al onze klanten een zorgeloze rijervaring. Wij helpen u te genieten van uw auto, zonder dat u zich daarover zorgen hoeft te maken. Of het nu gaat om zaken als onderhoud, reparatie of verzekering, wij denken aan alles. Het liefste via één centraal, persoonlijk aanspreekpunt.

Een stapje verder
Op 2 oktober 2014 werd Wensink Lease opgericht. Aangenaam! Onze leasemaatschappij maakt Wensink nóg completer. Iedereen verdient een zorgeloze rijervaring, dus ook leaserijders en wagenparkbeheerders. Leasen en alles wat daar bij hoort, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Ongeacht welk merk u rijdt. En u geniet van bekwame, persoonlijke service, zoals u van Wensink gewend bent.

Wensink Lease is een jong bedrijf. En hier zijn we trots op. Niet alleen omdat we vol passie aan het werk zijn om de beste service te geven die we kunnen bieden, maar ook omdat een jong en klein bedrijf heel persoonlijk en flexibel kan zijn. Uit die eigenschappen en passie halen we onze kracht. 


Samen op zoek naar kansen
Heel concreet betekenen persoonlijkheid, flexibiliteit en passie dat we graag in contact staan met onze klanten. Zo proberen we elkaar in ieder geval één keer per jaar te spreken. Gewoon, heel kort. Om even te vragen hoe het met uw auto(’s) gaat en om een update te geven over uw leasesituatie. Misschien kunnen we uw contract zelfs in uw voordeel aanpassen. We spelen altijd open kaart, zodat u precies weet wat uw situatie is.

Daarnaast denken we graag met u mee. Hoe kunt u bijvoorbeeld besparen op uw brandstofverbruik? En wat als u meer rijdt dan vooraf gedacht? We zoeken samen met onze klanten naar kansen. Kwaliteit, aandacht, een goed netwerk en snelheid bieden hiervoor de basis.

• Kwaliteit: we bieden mooie leaseauto’s aan én denken mee over de lange termijn.
• Aandacht: we kijken continu hoe u de kosten per kilometer kunt verlagen.
• Netwerk: met vestigingen in heel Noord- en Midden-Nederland zijn we altijd dichtbij.
• Snelheid: vanuit onze kleinschaligheid spelen we snel in op uw vragen.

Karaktertrekken
Wensink Automotive kent een aantal karaktertrekken: betrouwbaar, betrokken, bevlogen, trots en professioneel. Met deze karaktertrekken werken we ook binnen ons leasebedrijf. Een mooi voorbeeld hiervan is de gloednieuwe Wensink Lease lounge in Zwolle. Onze hoofdvestiging in Zwolle is al lange tijd betrokken bij de plaatselijke voetbalclub PEC. In de Wensink Lease lounge staan zakelijk netwerken centraal en komen vele honderden ondernemers uit Zwolle en omstreken bij elkaar tijdens thuiswedstrijden van PEC Zwolle. Zo stimuleren we het lokale ondernemerschap graag. Want wij geloven erin dat iedereen van elkaar kan leren.


Toekomstplannen
Ook al zijn we jong, we kijken graag alvast naar de toekomst. Voor deze toekomst hebben we genoeg plannen. De richting die we op gaan, staat in het teken van zorgeloos leasen. Onze visie is namelijk om onze klanten een complete leaseservice te geven. Een service die reikt van het leasen van een auto tot aan het wassen, onderhouden en inruilen ervan. En dat terwijl u persoonlijk contact houdt met één centraal aanspreekpunt. Uw vertrouwde contactpersoon binnen ons bedrijf, bij wie u alles over uw auto of wagenpark kwijt kunt. Dat is waar we naar streven en waar wij ons de komende jaren hard voor maken.

Ons leasebedrijf staat voor u klaar. Aangenaam!